Ispred vas se nalazi do pojasa nag čovjek koji reguliše saobraćaj na raskrsnici, šta biste uradili?

U svakoj normalnoj zemlji, odgovor bi glasio – pozvao policiju, ali šta da radite kad se taj čovjek nalazi tu, jer policija, čija je stanica nedaleko od raskrsnice nije izašla na teren i ne obavlja svoj posao?

Svake malo jače kiše, usljed nesavjesnog vođenja grada, dovode do kolapsa. Svjedocima da se u Beogradu protiklih dana pojavljuju stravične slike i snimci. Međutim, ovog puta, u javnost je dospio snimak koji prije svega izaziva smijeh.Na raskrsnici Bulevara Kralja Aleksandra, Takovske i Kneza Miloša, obnaženi muškarac koji se tu našao, glumio je policajca, sasvim dobro regulišući saobraćaj. Snimak je pogledan više od 600 000 puta i izazvao je salvu šaljivih komentara na račun vlasti, policije, kao i glavnog junaka. Nesvakidašnje scene.

Potpuni haos u centru grada — oluja izbacila iz pogona semafor na glavnoj raskrsnici u gradu (takovska/bulevar/kneza milosa), policije nema pola sata, covek uzeo sam sa regulise saobracaj

Geplaatst door Ivan Hrašovec op Donderdag 27 juni 2019
Please follow and like us:
error
The following two tabs change content below.

Danijel Neskovic

Ja bih želio da razgovaramo o nauci, umjetnosti, kulturi, ljepoti i o revoluciji. Da, tako je, razgovarajmo malo o revoluciji.

Latest posts by Danijel Neskovic (see all)

Facebook Comments

Danijel Neskovic

Ja bih želio da razgovaramo o nauci, umjetnosti, kulturi, ljepoti i o revoluciji. Da, tako je, razgovarajmo malo o revoluciji.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

error

Podijelite članak ili nas zapratite