Fjorela Baldiseri: Produbite se kroz oči koje me navode da vidim druge.

O ovoj italijanskoj umjetnici ne znamo mnogo. Rođena je 1959. u Bolonji. Završila je klasične studije na kojima je stekla čaroliju za sve aspekte umjetnosti. O sebi kao umjetnici kaže sledeće:

Kada sam bila dijete, moja majka me je upoznala sa magijom letenja i od tada je letenje postalo početak velikog putovanja unutar i izvan mene.
Uvijek sam bila fotograf, ali sam osjećala želju da svoju strast okrenem profesionalno, vođena potrebom da shvatim dubine svojih osećanja.
Jezik koji nema vremena i koji me uvijek ostavlja zapanjenim. Način interpretacije i izražavanja emocija upotrebom boja. Slike koje se čine trenutnim i koje zauvijek postaju. Volim fotografiju i prije nego što sam imala kameru.

Gledanje ljudi ulazi u priče i prati moje emocije u opisivanju drugog života dok putujem kroz njega. Produbite se kroz oči koje me navode da vidim druge.
Nikada nije kasno za početak. Put se nastavlja … Neke od mojih fotografija su objavile i štampane i online novine. Fotografija je strast koja me okružuje.

The following two tabs change content below.

Danijel Neskovic

Svi ljudi, protagonisti su mog romana. Sve što se događa, njegova je fabula. Uključujući i ovo.

Facebook Comments

Danijel Neskovic

Svi ljudi, protagonisti su mog romana. Sve što se događa, njegova je fabula. Uključujući i ovo.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

error

Podijelite članak ili nas zapratite